Spát...

Spát...

Musím jít spát - tak dobrou noc,
však modrá obloha k spánu neláká,
němý, křičící o pomoc,
když v nitru jeho se právě smráká.

Chystám se spát - jsem unaven,
dost bylo čekání a těžkých zkoušek,
v zrcadle obličej zohaven,
na zdraví dám si poslední doušek.

Už musím spát - moc miluji,
miluji Tebe a miluji Vás,
nelitujte, já však lituji,
navždy v myšlenkách budu mít tu spoustu krás.

Teď budu spát - neuspěl jsem,
mít Vás vždy u sebe bylo tak nádherné,
neplakejte - usmívejte se,
budu dohlížet ze shora na věci malebné.

Navždy budu spát - však pro tuto chvíli,
uléhat ke spánku nyní musím sám,
v srdíčku ponechte jeden malý kousek,
který bude navždy patřit mně, patřit nám...

Autor Seegr, 08.04.2024
Přečteno 61x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, Paulín, Žluťák, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí