Další novorozenec

Další novorozenec

Narodil se nový den

já myslím

že je to bastard

Uřvané
uslintané
poměrně světlé dítě
řve cosi o krásném ránu

zatímco funím dřepy
abych zvládnul vykrokovat
průběžné zbytečnosti

co se ukrývají
v následujích hodinách

Jako šílený Turek
mě napadá představa
o přívětivé temnotě

která tohle bledý děcko
bez prolití krve
zpacifikuje

paci paci fikuje

tleskají unavené ručičky
co se už tak dlouhý čas

nemají pro koho natáhnout
Autor Symbolic, 08.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, Žluťák, Iness, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle píšeš... teda fakt, u tvejch děl se nedá nechat na hlavě... je třeba smeknout:-)*

08.04.2024 21:37:10 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí