O trápení

O trápení

Noci milostné, co pominuly ...
člověk nezastaví vagón smůly,
když vlak smutku vyjel ze stanice,
skřípe to jak prkna zpovědnice.

Je to daň za hřích anebo za lásku,
ztrácíme svobodu bělásků
a za křiku černých vran
vstupujem do pekla bran.

Prach, co zbyl tu z našich slibů,
stíráme jako chybu,
po kostkách zvaných stesk
šlapeme až na bolest.
Autor martinaV, 15.04.2024
Přečteno 82x
Tipy 21
Poslední tipující: Fialový metal, IronDodo, Ďábel sám, Anfádis, Chane, Ondra, Marťas9, Anezka.M, Psavec, Sarem, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása:)

15.04.2024 21:48:01 | Anezka.M

Objimam.

15.04.2024 21:05:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí