Nejbližší kamarád

Nejbližší kamarád

Nejbližší kamarád

 

Smrt jenž daleká je

Avšak je přímo vedle mě 

Mohu se s ní seznámit ihned

Nebo počkat pár let

 

Je na mě jestli ji pozvu 

Rozhodnu já 

Rohodnou lidé kolem

Rozhodne vesmír 

Ale já mohu být první 

 

Tak proč ji nepozvat

Když ona jediná chápe smysl

Smysl existence 

Ona zná utrpení 

Ona zná všechny hříchy 

 

Avšak i ona může rozhodnout první 

Tak konej a nech mě zhynout 

Pomoz mi nalézt světlo na konci tunelu 

Světlo, které mi ukáže správnou budoucnost 

Tu temnou 

Tu jedinou

Tu kterou si nakonec vybere každý 

Autor Sarem, 16.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Jan Kacíř, Marry31, IronDodo, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

beru tu druhou...

17.04.2024 09:11:41 | enigman

Smrt je snadná, život je těžší, ale stojí za to

17.04.2024 07:54:18 | Marry31

Na umíraní je vždy času dost (zhYnout)

16.04.2024 20:49:41 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí