(Ne)sebevědomí

(Ne)sebevědomí

Anotace: Skoro po třech letech... nová...

Na vlnách (ne)sebevědomí

se houpeš už od malých botiček

co Ti máma dávala na písek

s dětmi jsi si nehrála

bála jsi se smíchu i pláče

a schovávala jsi své emoce

do tichých slz v polštářích

padajíc po nocích

proč ptáš se - vlny jsou větší a větší,

když jsem úspěšnější

mám tituly, doktoráty, kariéru

a marně hledám to Já, to které beru

to co by řeklo - mám tě ráda

taková jaká jsi

kašli na ně, na rty, na vlasy

jsou takové jaké chci

a mám se za to ráda

ráda mám i své vědomí

proč jen ta slova nejdou

sama ze mě

a stále slzy padají po tmě

do mých polštářů…

Autor Tom XVI, 17.04.2024
Přečteno 61x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, cappuccinogirl, mkinka, IronDodo, zase já
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se povedla. Je silná, i když kropená slzama...

17.04.2024 22:16:56 | cappuccinogirl

Děkuji, za pozitivní zpětnou vazbu.

19.04.2024 15:17:13 | Tom XVI

tiež som dva roky nedal ani čiarku držím palce

17.04.2024 19:11:46 | IronDodo

Díky :-) Tak snad autorská krize vyprchala.

19.04.2024 15:16:36 | Tom XVI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí