Milota

Milota

Kde jsou ty časy,
kdy hladila mi vlasy.
Kde jsou ty časy,
kdy milovala mě taky.

Dávno za horama, pryč,
vzpomínky, ach, to je bič.
Nejradši bych dal reset života,
když tu pro mě není milota.
Autor kovi, 26.04.2024
Přečteno 52x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí