Příběh ztracených nadějí

Příběh ztracených nadějí

Anotace: ...

Bez Tebe mě zůstává jen půl,

čas sype do rány sůl

Bez Tebe noc je dlouhá,

bez Tvé lásky srdce zoufale doufá

 

Bez Tebe v duši zůstal jen prázdný neklid,

každý den se zdá být neúplný a chladný

Bez Tvé lásky mi jiskra v oku chybí,

bez Tebe se cítím jako v cizím městě

 

Vypadalo to na štěstí, byl to jen sen,

láska se rozplynula jako rosa s jarem

V srdci zbyla jenom tma a stesk,

v duši zní jen tiché vzlyky

 

Naše láska jako loď ztroskotala,

na pustém pobřeží ticho a strach zůstalo

Vlny bolesti nás od sebe odnesly,

do zapomnění nás šedé břehy rozdělily

 

Ve vlnách hořké samoty se naše sny rozplynuly,

jako květ růže uvadly

Jen chlad v srdci a láska neopravená zůstaly,

vlny nás unesly a já plavu sama ve vodách ztracených nadějí

Autor Misha, 03.05.2024
Přečteno 50x
Tipy 9
Poslední tipující: Tomcat, IronDodo, Anezka.M, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí