Temná symfonie srdce

Temná symfonie srdce

Anotace: ...

Tichý pláč v srdci se ozývá,

když ve tmě duše zoufale hoří

V duši beznaděj a zmar vzkvétá,

ve ztraceném světě po lásce toužím

 

Srdce křičí, v tichu se ztrácím,

v oceánu samoty se topím

Nikdo však mé zoufalé volání neslyší,

na dně propasti se mi směje zoufalství

 

Srdce se bolestí drtí,

duše se v tichu jako kost láme

V těžkém oparu temnoty má naděje pláče,

v srdci mi nikde světlo nesvítá

 

V prázdném vesmíru můj hlas zaniká,

v temnotě bez naděje nekonečně tápu

Bez slz ve stínu milující srdce zaniká,

v beznaději mých snů jsem ztracena

 

V tichu zoufalství se moje vášeň topí,

v srdci mé poslední světlo zhasíná

V proudu času své vlastní stíny hledám,

v temnotě minulosti sama do tmy zalézám

Autor Misha, 04.05.2024
Přečteno 50x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tma není věčná, tvé srdce z ní najde cestu ven.
Drž se, Mišulko:-)*

04.05.2024 22:54:11 | cappuccinogirl

děkuji moc, milá kapučínko, za Tvá slova, teď neprožívám šťastné chvíle, moc se snažím držet se, ale ty proudy slz nikdo nezastaví:(

05.05.2024 19:39:52 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí