Krátký název

Krátký název

být aspoň na chvíli ničím,
než všechno tady zničím

kde jsi asi ty,
když vyhlásila jsem stávku na city

dlaně sevřené mám
a jednu otázku si dokola pokládám

co když neumím milovat
a jen v lásce stále chybovat

a tak probouzím se před půl pátou
kdy už touhy ve mně netápou...

Autor Anety poetry, 06.05.2024
Přečteno 50x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Frr, Tomcat, zase já, mkinka, Psavec, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí