Propast lásky

Propast lásky

Anotace: ...

Do svých spárů mě smutek polapil,

na křídlech temna nesu svůj cíl

Hluboce jsi mé srdce zranil,

v duši jen prázdné zátiší zbylo

 

Krutou ránu jsi mojí lásce zasadil,

v duši jsi trnový hrad postavil

Zlomené srdce teď pláče,

tiše prosí o ztracenou náruč

 

V temné noci Tvé teplé objetí schází,

v duši vzpomínky šeptají

Naši lásku jsi za jinou vyměnil,

s falešnými slovy jsi mě pokaždé utěšil

 

Tvé sliby, naději i všechen cit zahnal,

v mém srdci opět prázdnota zůstala

Jednou jedinou ranou jsi naši lásku zabil,

do tmy mé duše trvalou bolest seslal

 

V jediném okamžiku jsi naši lásku pohřbil,

mé srdce tma pohltila

Hluboká propast se v mé duši otevřela,

připomíná mí, že láska se zde ztratila

Autor Misha, 12.05.2024
Přečteno 41x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Paulín, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí