Hlavně ty, má milá

Hlavně ty, má milá

Anotace: mnohdy věčné čekání...

 

foto: Meruyert Gonullu

 

 

mám teď podivné choutky
poslední dobou
dívám se jak vrány
červy mi z dlaní zobou

 

já už si asi nezobnu
pusu už nemám puse podobnu
tak hoď mi ten nůž
ať se dobodnu
abych nerušil

 

že ani tady nenajdu klid
jsem netušil
nenechte mě tady věčně spát
přijďte si aspoň občas
se mnou povídat

 

hlavně ty
má milá
I když už jiné jméno
jsi si přivlastnila

 

 

Autor mapato, 12.05.2024
Přečteno 46x
Tipy 17
Poslední tipující: seitodo, Aramgad, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Chane, Marten, Ophelia81, Helen Mum, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí