Idea

Idea

Anotace: Harmonika 2024

Idea dostala pouta.
Ptáček sotva štěká.
Lomený výraz
v rozsudku
míle otazníků.


Slavík nedořekl větu
a vcucla ho část klarinetu.

Bez rozumu řítil se svět.

A básník klečel,
ale tehdy mu nebylo
ještě rozumět.

Prý je mravokárce.

Jediný brouk
mu předl
v předpřipravené bárce.

Noe přišel jsi znova?

Už raději ne.

Bohužel.

Nikdo mě nechce.
Autor mkinka, 12.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, IronDodo, Paulín, jort1, Chane, Luko tulák, Anfádis, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí