střípky skla

střípky skla

Rozbila jsem zrcadlo,
duši moji roztrhalo.
Sedm let smůly čeká mě,
co počnu si teď.

Co bude za sedm let,
špína, strach nebo med?
Budu moci zůstat,
či zmizet musím hned?

Srdce mé v ohni,
smůla stále neodchází.
Tak už skonči,
prosím tě.
Autor kapradí, 14.05.2024
Přečteno 71x
Tipy 9
Poslední tipující: Pacik, Psavec, J's .., Tomcat, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Nejmladší_z_literu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle lehce vyřeší chemici
rozpustí stříbrnou vrstvu
a střepy promění ve štěstí*

14.05.2024 22:57:47 | J's ..

Smůla jednou odejde, neboj!

14.05.2024 17:42:57 | Nejmladší_z_literu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí