Temný řidič

Temný řidič

Toulám se ulicí tmavou,
to mé myšlenky nejlépe plavou.
Ať už jednou či druhou stranou,
temný řidič všechno hezké sejme jednou ranou.

Toulám se tam a zase zpátky,
za úsvitu poslouchám ptáky.
Jak štěbetají - čimčará!
V překladu - tvůj život nic neznamená.

A tak se stále toulám,
a tajně doufám.
Že jednou dojdu klidu,
a nebudu se utápět v lihu
Autor kovi, 15.05.2024
Přečteno 164x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí