Ztracená láska ve vlnách moře

Ztracená láska ve vlnách moře

Anotace: ...

Mé srdce se bolestí svírá,

ve vlnách moře má touha zaniká

Naši lásku jsi na dno moře poslal,

jako vlna tsunami se přese mě převalila

 

Ze dne na den jako loď v moři ztroskotala,

bez lásky na jejím dně uvízla

V oceánu slz se má duše topí,

vlny žalu mě rázem obklopují

 

V moři jsem bez naděje ztracená,

zároveň v jeho vlnách zapomenutá

Ve vlnách tmy mé srdce se hroutí,

má duše beznadějí křičí

 

Ve vlnách moře se Tvá láska ztratila,

bez Tebe jsem sama ve tmě bez světla

V okovech tmy srdce mé zoufale sténá,

v bezbřehém oceánu má duše se třese

 

Vzpomínky na nás mi srdce rvou,

všechny emoce se ve mně perou

V tichu noci mi slzy z očí vytryskují,

není nikoho, kdo je zastaví

Autor Misha, 15.05.2024
Přečteno 39x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Tomcat, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí