In Memoriam pro mého přítele :(

In Memoriam pro mého přítele :(

Anotace: Tento výplod mé mysli věnují jednomu kamarádovi, který se bohužel nevrátil a nevrátí, protože už není mezi námi, jen prosím boha jestli existuješ vrať mi ho chybí mi ten kluk, chybí :( lásku svou nemohu mít, o kamaráda nejlepšího jsi mě připravil.:(

V širé mlze postavy se blíží,

blíží se jedinci záhádní,

ten krutý, nenáviděni hodný osud,

držíš ruku hrdině v zástupu padlých svých,

ti jež za svou věc umřeti museli,

a nikdy toho nelitovali, ti stateční vojáci naši,

jež pro svou věc umřeti museli, však nikdy nelitovali,

nelitovali své oběti za vlast, matku, otce a holku svou,

s úsměvěm na tváři pochodují k bratrům svým,

svým blanickým hrdinům, jež stráží tudle zem,

zem krásnou, spanilou, nikdy bez boje nevydali,

nevydali a nevydají aní naši budoucí muži,

jež tuto zem milují, milují víc než život svůj,

svůj osud určili si sami, oni ti naši stateční muži,

službu konali, konají a konati budou. Budou stejně jako konal jsem já sám,

sám ten který již na cestě k blanickým rytířům se vydal,

vydal a nikdy toho nelitoval.
Autor SvenHassel, 06.04.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí