Přístup odepřen

Přístup odepřen

Nasadíš mě do války
když z hrdla střílíš slova
já jdu zase bojovat

za nezávislost

Za něhu

která se mi nahromadila
v celém těle
kde už dávno neměla být

měla si vykračovat
procházkovým tempem
po tvých cestách

tělo se ti nezměnilo
změnila se poloha

přístup odepřen

i když si vzpomínám
na všechna hesla
která jsi ze mě vymámila

jen úsměvem

jehož vzdálený příbuzný
se ti právě rozprostírá ve tváři

a tolik mě děsí
Autor Symbolic, 24.05.2024
Přečteno 46x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, IronDodo, Chane, Psavec, mkinka, Marten, Sonador, Jan Kacíř, cappuccinogirl, martinaV
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K těmhle řádkům se budu vracet...

24.05.2024 18:51:31 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí