Pán slzících duší

Pán slzících duší

Anotace: ...přiznávám, že mnohé prvky jsou zde klišé...,ale tuto báseň mám nejraději...KA

Šeptám k Mrtvým hlubinám
Tvář si krví potírám
Slyšte duše nářky mé
Do mých vlasů vpletené
Mluvím k černé věčnosti
V říši mdlé bez radosti
Příjeměte mé oběti
Prázdné srdce na zcestí

Promlouvám k hlasům
Plamenným dálavám
Svou náruč běsů
Z hlouby své otvírám

Roztrhám křídla andělům tvým
V nevinnosti jich se rád vyspím
Kusy peří ze sebe dávím
Už jejich krásu nenavrátím

Teď krve kapky prší
Jsem Pán slzících duší

Volám k bráně trpících
Temných duší vlajících
Nevím co je láska, cit
Vzali jste mi smysl žít
Křičím do Zdi mocností
Chutnám sladkost trpkosti
Kráčím dolů do Pekla
Kam mi touha utekla

Promlouvám k hlasům
Spásu svou odmítám
Svou náruč děsů
Pomalu zavírám

Promlouvám k znamením
V hořících palácích
Knížatům plamenným
A k duším slzících
Autor Kain de Amedha, 06.04.2007
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí