*** Pro...***

*** Pro...***

Anotace: tuhle tu básničku mi napsal jeden úžasnej kluk,se kterým těď už sice nejsem,ale tuhle básničku si pořád pamatuju..:(

Tvá ústa já chtěl byl líbat,
když tě vidím, chtěl byl lítat,
v noci o tobě zdá se mi,
si to nejhezčí na zemi,
chci být s tebou v noc i den,
na tebe myslím lásko jen,
Tvoje oči, jak dva plamínky se jeví,
ani básník, jak je popsat neví.

Trošku pomalejší písnička
a už mě bolí u srdíčka,
Stále chtěl bych být s tebou,
dokud naše srdce tepou,
Těmito řádky, chci ti říct,
že tě nejen miluji by i víc...
Autor Mispul, 06.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí