Skrytá pravda

Skrytá pravda

Anotace: ...

Na tvé ruce kanou slzy mé
Pokaždé když ráno vstaneme
Snad pláčeš se mnou i když spím
Víš, já své štěstí nechytím
Tvá duše je dnes stále živá,
co poví nám píseň tklivá?
Zvony bijí, neslyšíš?
Přineseš mi na hrob kříž?
Mohla jsem žít pro tvé nebe,
však ze života, mě jen zebe
Aspoň pohlaď mojí kůži,
za rok, prosím, přines růži
Zarecituj básně smutné!
Ano, má milá, je to nutné!
Tak probuď svůj žal, jenom pij!
Řeklas všechno, jen ne "Žij!"
Autor Viviana-Mori, 06.04.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj. Líbí se mi ta tajemná atmosféra.

06.04.2007 19:47:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí