Poslední nádech

Poslední nádech

Anotace: dívam se na tenhle celej svět, ocima se loucím s tema co mam tak rada a pak....hop...., nee ja neskocim

Překrásný z té výšky pohled,
nad celým širým světem rozhled.
Tělo bezvládné,větrem schlazující žal,
ve schránce pozvánka na smrtonosný bál.
Hlas smrti mi povídá,
já zatím prosím,ať to nejmíň bolí,
špatných úmyslů mi nabývá.
jaký způsob za mě zvolí?
Tichým hlasem v hlavě,
tak skoč, dokola mi říká,
nebojuj, děláš všechno marně,
není horšího, když člověk z posledního dýchá.
Co takhle nedýchat vůbec?
nebylo by to někdy lepší?
Autor Woski, 08.04.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NO teda..je to síla...vím o čem píšeš....;-)

08.04.2007 23:40:00 | Eluu

Z tvojí básně jsem měla maličko husí kůži....jak to tam tam skvělě popisuješ - tichým hlasem v hlavě - to je prostě super . . . piš jen piš!

08.04.2007 09:10:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí