Svatební balada

Svatební balada

Anotace: Nějak tak si připadám..

Bílá róba
v ruce kytice
poznává co je zloba
chtěla být světice

Viděla lásku
ona tam však nebyla
ustřihl jí pramen vlásků
sekyra v hlavě bolela

Krčíce se
v rohu
třesouc se
zlomenou má nohu

Lila vykvetla jí pod okem
k tomu ještě bez šatů
on řve "Kopem,kopem.."
říkejte jí otroku

Ona se vlastně jmenuje
říkají jí Trapná
krev její ňadra lemuje
ona je už mrtvá
Autor reklamaNAsny, 08.04.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je mazecký....kočičko moje...nechceš mi složit básničku??!!prosím prosím na kolenou...buď jen mojí, vyvolenou!!!

11.04.2007 17:12:00 | petulkak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí