Druhá krása

Druhá krása

Anotace: Slýchávám,co ostatním bývá utajeno...

Slýchávám,
co ostatním bývá utajeno,
jsem ponořená níž, než bych měla.
Cítím přítomnost anděla.
Hladívá mé ruce
a prostoupí skrz mě.

Jeho dech voní po snech.
Nechám se jím uspat,
abychom se tam našli
a mohli se začít milovat.
Zlíbám tvé rty
a ucítím tvou něhu.

Ležím a dívám se k nebi.
Vím, že na mě čekáš.
Přijdu za tebou,
ale ještě není pravý čas.
Musím pro teď dýchat.
Jednou dotkneš se i mého srdce,
které patří jen tobě.

Toužím po tvé náruči,
kde zapomenu na bolest,
kde vřava utichne
a budeme spolu navždy.
Ukrytí před temnotou
a chráněni nebem.
Autor K.lara, 08.04.2007
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí