Pro jednu holčinu co jí tak moc miluju

Pro jednu holčinu co jí tak moc miluju

Anotace: Je to pro jednu holku, jí todle věnuji a doufám že jí bude celé srdíčko nad tímto plesat, protože to co udělal jí nikdy nezapomenu, nikdy a nikdy více. Má jedinečné místo v mém srdci, nikdy jsme nikoho tak nemiloval, tak žij blaze lásko :(

U stolu klidně sedím,

sedím na nic nemyslím,

nemyslím krom lásky své,

své lásky jediné, která utekla,

utekla krutě, krutě a brutálně,

brutálně v srdci paseku udělala,

udělala a nikdy nechtěla,

tak sedím a kvér v ruce držím,

držím a už nic neslyším,

neslyším ani výstřel poslední,

poslední výstřel hlavu provětral,

provětral a vyčistil, od bolesti jedinné,

jedinné co cítím je úder hlavy o stůl,

stůl celý od krve a mozkové blány,

blány mozkové, jen ležím hlavu opřenou,

nic necítí, nic nebolí, nebolí ani láska zkurvená.
Autor SvenHassel, 08.04.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí