Nech mě bože

Nech mě bože

Anotace: utrpení a snaha vyhnout se božímu konání

Bože můj, Ty jenž jsi nás dohromady dal,
mě znovu teď soudíš.
Co z toho máš?
Z lidského utrpení?
Cožpak není nic víc co soudit,
o co se přít,
než mě a mou budoucnost Tvému osudu přizpůsobit?
Moc Tě prosím, nech to být
a mne soudu vzdej,
nech mě s tím se poprat,
sebe z toho vynechej.
Třeba si dokážu poradit,
snad bude líp.
Uvidíme, prosím,
v tomto nech mne být!
Autor mattymatty, 08.04.2007
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Sidonie89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukám, že je to Tvá první...pěkná. Jen v prvním řádku máš...Bože,ůj

08.04.2007 20:49:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí