Ticho větru

Ticho větru

Anotace: ...by KA...

Pohřbili jedno děvče
Pohřbili ji do země
Není mrtvá člověče
Cítím se tak mizerně

Až jednou v temné noci
Když měsíce zářil svit
V ten čas měl Bůh vše v moci
Rozléhal se její křik

Pohřbili mi mou radost
Dívka leží v podzemí
Žádné teď, jen minulost
Nikdy se nerozední

Ticho větru za těch nocích
Nese hlas umírajících
Chce dál žít, nechce jen spát
To ticho jí mučí
Nemůže vstát, nemůže vstát
Hlína vše ukončí

Pohřbili jedno děvče
Ruce celé od krve
Stále slyším jak pláče
To já ji přibil do rakve

Tak jednou v temné noci
Když se i Bůh rozplakal
A smutně vyli vlci
Já svou milou zakopal
Autor Kain de Amedha, 09.04.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no..on to byl původně text a zredukoval jsem to na básničku a ano...je to schválně...KA

10.04.2007 22:43:00 | Kain de Amedha

básnička je pěkná,jen škoda těch veršů uprostřed,je jich přebytečně moc a pak mi nevychází rytmus celé básně,což je škoda...nebo to má být schválně?

09.04.2007 23:58:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí