Můj pokoj

Můj pokoj

Anotace: To je jen takový nápad, když jsem ve svém pokoji o 5m2 a nudím se.

Vždycky jsem nenáviděl svůj pokoj.
Je malý, tichý a plný stínů
Když v něm zůstanu, ráno procitnu…
Cítím minulost
Nechápu, jak se to stalo,
jak se všechno změnilo.

Zdá se být ještě temnější a menší než dřív
Procházím se v něm sem a tam, je tu nicota
Hledám…
Hledám svou lásku, smysl života
Není tu. Kde je? Víš to? Já ne.
Autor tdraský, 11.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi! Super:o)

27.05.2007 07:39:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí