hráč

hráč

Anotace: bla bla bla

Tys chtěl si jen hrát,jako by na mě koukal sám kat.Jak když ruleta se točí to se mnou dělali tvé oči.Po chvilce do oka jsi mi padl a do mého srdce se vkradl.Já jak krupiérka která karty rozdává,ale srdce jen tak nikomu nedává.Ted přemýšlím, kde udělala jsem chybu,proč jsem tak naivní,takových slibů. Ty chtěls jen hrát,těžit z toho a nic nedávat.Já nechtěla se s tebou hádat a prát já musela se tě vzdát.Musela sem se Tě vzdát a ty to víš, teď když to čtu je to jak kýč.Proč právě já mám pocit jako by se do mě zarýval rýč.Proč cítím se tak jako kdybych byla já ta zlá,není to vina přece má.
Autor zajicek.vjamce, 13.04.2007
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí