Poslední dech

Poslední dech

Anotace: ...nikdo by vám neměl zemřít v náruči..zvlášťě když jste dotyčného milovali...by KA

Cítím
Když tajemně se usmíváš a stíny tichem plavou
Jak slzy mé mi utíráš, které z očí kapou
Jak vítr tě rozcuchal, když mě mlčky objímáš
Jak slzy mi tečou dál, jak pomalu mi umíráš

Cítím
Jak padlí andělé z těch slz, se má slova do tmy ztrácí
Jak hroutí se života tvrz, jak chystá se pohřeb srdcí
Jak ti klidně tepe srdce, jak držím tě dál ve svých snech
Tiše líbám tvoje ruce, když držíš poslední dech

Cítím
Jak ptal bych se hvězd bolavých, proč tvou krásou rudne mech?
Proč jdeš do míst podzemních? Proč nevrátíš se nikdy zpět?
Neodcházej lásko má, cokoliv bych přislíbil
Tvůj tep tiše usíná, já naposled tě políbil
Jak miluji tě, tak chutnám kapky krve na tvých rtech
Na zem tě smutně pokládám, vydechlas poslední dech
Autor Kain de Amedha, 14.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná.Úplně bych namalovala její text,je inspirující.Nemám slov.

15.04.2007 11:55:00 | shaakti

krásná a smutná...

14.04.2007 22:31:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí