Vzpomeň si

Vzpomeň si

Anotace: Jen to je ztraceno, co sami vzdáme.

Znal jsem svítání...
...v mých očích si hrávalo.

Znal jsem i smích...
...v duši mé,bylo ho nemálo.

Poznal jsem žár slunce,jeho svit...
...srdce k citům by dokázalo probudit.

Viděl kapky rosy...
...duhové kapky,co spočinou v polštáři.
...živou květinu,končící v herbáři.

Hleď! Západ slunce začíná...
...bouře moře, klidná jezerní hladina.

Mé oči jsou černé a duše je prázdná...
...dlouhý plášť halí,smutek nočního rána.
...vítr již nevane,on zemře.
Autor Cryoman, 16.04.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smutna ale krasna.

07.06.2007 10:49:00 | carodejka

Umře a půjde do pekla za duši, kterou zničil. Ne za mojí, Lucky nebo Rudy. Za tu svojí, Větříčku, jen za tu svou.

21.04.2007 00:17:00 | Eleonor Delkagear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí