Můžou za to problémy

Můžou za to problémy

Anotace: Chtěla bych tímto uvést, že drogy se neberou jen z nudy... Někdy je příčina v domově a okolí...

Sbírka: Básně 2

Můžou za to problémy...
Znám tvůj život jako knihu… kterou umím navzpamnět ...
Lidi kolem jenom v lihu… nemůžou ti rozumět...
Chápu tvoje špatné chvíle… ale tohle byla mýle...
Ublížit si byla blbost… jedna špatná hrozná možnost...
Drogy ty nic nevyřeší… víš moc dobře je to těší...
Proč‘s to svinstvo musel brát… s životem si takhle hrát ???
Je to jenom jed do těla...
To ti vůbec nepomůže...
Jako kdyby smrt podobat se ti chtěla...
Vybledlá je tvoje kůže...
Na léčení měl bys jít… aspoň teďko rozum mít...
Hřiště most a nemocnice… je to jako chobotnice...
Svázat tě a udusit… o vraždu se pokusit...
Stačila už chvilička… opravdu jen maličká...
Nemusel si tu teď být… nový život! Zase žít!
Autor PubertyAuthor, 17.04.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

styl, styl, styl... ale už to nemá smysl opakovat. jinak tahle byla tématicky skvělá... a až na tři chybičky v metru, byla vlastně i technicky velmi dobrá. (proč tedy jen šedesát? (na osmdesát nebyla a sedmdesát tu bohužel není:/) jinak se mi opravdu líbila:)

18.04.2007 19:17:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí