Noční myšlenka

Noční myšlenka

Anotace: ...asi bych se měla zamýšlet nad něčím jiným...ale pořád se moje myšlenky stáčí jedním směrem...k němu.

Noční myšlenka

Každý večer ať chceš nebo ne
těsně než zavřu oči
věnuju Ti tu nejkrásnější myšlenku co mám
myšlenku na mě a na Tebe...

Kdybys jen věděl
kdyby si jen mohl tušit
co všechno se může stát
jak moc mi ubližuješ
a jak moc si já uvědomuju
že mě nemáš vůbec rád.

Záleží ti ještě na mě?
Tak jako dřív?
O tom pochybuji...
Hlavně si prosím nemysli
-já sebe samu nelituji!!-
nemám to zapotřebí...

Každé ráno jsem vstávála pro tebe
abych tě mohla vidět
líbat....
hladit.....
objímat......
jak lehké bylo mi to zakázat
a teď ..
nezbývá mi než ptát se
co bude dál?

Samota je mrcha
do očí mi sype sůl
láska v nenávratno prchá
nevím jestli se mám zlobit
pořád máš z mého srdce
................půl....................
co s ním budeš dělat, mladý muži?

Každý večer ať chceš nebo ne
zrcadlí se můj smutek a stesk ve hvězdách
které Ti to všechno šeptají do snů
aby si věděl...

Že ať chceš nebo ne
dokud budeš takto chladný
můj smutek v těch hvězdách zůstane.
Autor Malinka, 18.04.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí