Zrada aneb Za hříchy se platí....

Zrada aneb Za hříchy se platí....

Anotace: Next poem... Psaná dnes v hodině němčiny... Pro mě znamená určité zamyšlení...

Dívce při pohledu do jeho tváře,
vypukla vždy na duši i srdci záře.
Věrná mu býti chtěla,
před chvílí však jiného měla.

Upřímnou lásku mu slíbila,
svou nevěrou ji však zabila.
Dívka vztahu blízký konec tuší,
oběma způsobila rány na duši.

Teď doufá v poslední naději,
proč na všechno přišla později?
Obraz milého jen zbyl,
jelikož navždy ji opustil.

Dívka však skomírá bolestí,
zoufá si, co způsobila za neštěstí.
V její mysli zůstává jen samota,
celý den chodí jako bez života.

Její pestrý život už ztratil svůj lesk,
duší trápí jen samý stesk.
Ví, že se dopustila smrtelné chyby,
teď je však zbytečné říkat, co kdyby...
Autor Rhiannon, 19.04.2007
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja mam nazor docela jiny. mi se ta basen libi a to docela dost. nic si z nich nedelej :)

19.04.2007 19:30:00 | Bloodmoon

Berte na mě ohled, člověk se snad může někdy utnout, ne?:)

19.04.2007 19:26:00 | Rhiannon

mco nejdou?....spíš hodně dost nejdou...nezlob se, viz icq

19.04.2007 19:09:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí