Nerovný boj

Nerovný boj

Anotace: ...Srdce versus Rozum...věčný boj...u mě rozhodl Rozum, ale je otázkou, zda-li je to správné rozhodnutí...

Němá jsou ústa beze slov
a přesto křičí...žádají o pomoc!
Jsou jediným poslem, co předává vzkaz,
vzkaz - co z mého nitra srdce posílá....

Mluví o prohraném boji,
kde na bitevním poli,
rozum a srdce proti sobě stáli
jako dva silní protihráči.

Ten boj už skončil...
...leč chybí vítěz!
Neb srdce ustoupilo
před rozumem....

Rozum své důvody má,
VÍ - proč se tak rozhodnul,
VÍ - proč druhou šanci dát...

Srdce svou bolest prožívá,
NEVÍ - proč musí trpět dál,
NEVÍ - proč musí svou lásku ukrývat?
Autor Aniba, 05.04.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí