Naděje

Naděje

Anotace: vždycky je nějaka naděje... a kdo říká že ne, kecá!

Sbírka: Ty... už nikdy!

Nemám tušení, co v sobě skrývá
ten svět plný lidí
Jako večer, když se stmívá
a Ona je stále vidí

Cesta, po které se chodí
plná známých obličejů
Pýcha Pýchu znovu rodí
na ně se už neusměju

Ona stojí někde v dálce
kam lidské oko nedohlédne
může a nemusí tu být krátce
to Ona – Naděje pořád více bledne

Vnímám ten svět kolem sebe
poslouchám vítr, šum stromů
Otevírá se jí nebe
a já dávno chci už domů

Všechny, všechno opustím
bijí zvony polední
nemá smysl zabývat se tím
a to prý Naděje umírá poslední
Autor klarushka, 21.04.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí