bolest v srdci

bolest v srdci

Anotace: není víc co dodat

Sžíravá bolest se tělem šíří
jak černé mraky nad vodou
a já nevím
vlastně vím kam můj život míří
Láska
ta je mojí záhubou
chci křičet do světa
s tebou mě nic - vůbec nic neleká
však v uších mi zní tvá věta
a já vím
že má cesta bude opuštěná a daleká
když mé srdce plné bolu, žalosti a trýzně
skomírá a hyne bídně
chce se mi řvá do světa
proč je život tak hnusná ruleta
co nabídne ti kousek štěstí
aby hned vzápětí dal ti tvrdou ránu pěstí
jen se opovaž někoho milovat
nezkoušej lásku si v srdci zachovat
jen se odvaž o lásce snít
život je sketa a mě se chce z něj odejít
ať žijí ti co nemají srdce co neznají žádný cit
já už jedině v hrobě najdu svůj klid
a přesto v noci se mi o tobě zdává
i když samota se ke mě navrací
i tohle se v životě stává
a moje srdce tiše v těle krvácí
jen buď šťastný milý a netrap se pro soužení
ženy - jež miluje tě až k zbláznění
buď šťastný - toť jediná má myšlenka
jen tak
snad někdy přebolí - že nebudu nikdy tvá milenka
Autor rozinky, 21.04.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...psáno srdcem...jemně a krásně...posílám bodíky, ať už je lépe :-)

05.05.2007 16:56:00 | Aniba

..snad nebude tak zle.. vítej..a ať se daří..jak tady..
..tak v životě.. :-)

21.04.2007 20:06:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí