Lži

Lži

Anotace: Tolik lidí, kteří se přetvařují. Tolik lží, bolesti, planých slibů a smutku..

Sny ti dají na chvíli naději,
když zdá se ti něco krásného,
někdy se však probudíš- raději,
a necháš si zdát něco jiného.

Lež mi připomíná sluneční paprsky,
na povrchu hřejí, ale pořád svítí...
Někdy jsou skryty mraky, které vypouštějí na zkažené lidi své stesky.
Nakonec přece po nich vyroste kvítí.

Bolest si představuji jako kapky deště
provazce plné vody, bez které bychom nemohli žít,
a už zase prší, pořád ještě
bez vody bychom nemohli být.

Ty plané věty, co mi každý nasliboval
a ještě si v mé naitivě liboval
Útěk mi snad pomůže
a už mi nikdo ublížit nemůže..

Lži, bolest, sliby způsobit mohou smutek
teď však jeden člověk zase utek,
byla jsem to já-
ta osamělá..
Autor Taya, 21.04.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to moc dobře znám.. je to strašně smutné.. ale je to život..

21.04.2007 23:29:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí