Šťastný?

Šťastný?

Zkus trochu relaxovat, leklá rybko
usedni do křesla
křehce se vznášej mezi dvěma světy
kde bolest uniká
jako vzduch z balónku

Koukni
pro smrt je dnes nádherný den

Budu tvůj prokletý alchymista
..jen dnes
kouzelník z korkových špuntů
Miluješ třešně?
Celá mísa je jen a jen...
tvá

Perfektní den
pro neangažované kulisy

Zkus trochu relaxovat, šedivá siluetko
ulehni na trávu
vznášej se za svitu dvanácti měsíčků

..jen chvíli

Já se mezitím projdu s cigaretou
po benzínové nádrži
Autor Trapné děťátko, 21.04.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduse vystizne a faakt huste:)

01.05.2007 18:28:00 | brko

NO teda...síííla...

24.04.2007 18:07:00 | gallatea

Už jsem se lekla, že ses dal na optimismus...:-)

22.04.2007 10:12:00 | lidus

skvělé, jako vždy:)

21.04.2007 20:43:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí