Srdce pro pikovou princeznu

Srdce pro pikovou princeznu

Škodolibý výraz ve tváři
sis mohla odpustit
Vždyť tlumočník za to nemohl
když místo "Rád bych tě políbil.."
povídal "I'd like to piss you.."
Kromě toho
mám trochu strach z křišťálových koulí
a z prášků proti zástavě srdce
když osud příběh vypráví
příliš trpce

Černý list
snesl se na mou paži
nepřemýšlím nad tím, jak je krásný
ani kolik kilo váží
jen vím
tlumočníci jsou parchanti
...ten náš dostal padáka
ovšem co po něm zbylo
je na draka

Měním na srdce
s pomocí pikové dámy
...
bez její pomoci
rozplývá se sen o oltáři

Nezapomněla si na něco?
Což takhle rozhlédnout se?
Podívej
...jsme sami sobě lháři
Autor Trapné děťátko, 22.04.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: sinoraLee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

22.04.2007 19:52:00 | lidus

:-(znám....povedená a prostě užásná...děkuju za príííma zážitek..
...měj se hezky pa...100%

22.04.2007 19:25:00 | lonely.princess

Pro mne je báseň špičková...

22.04.2007 19:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí