Honeybush

Honeybush

Anotace: celý smysl téhle básně je v ní zachycen...tzn. kdo má pochopí, kdo ne, může ohodnotit formu...

Honeybush

Jahodová lázeň uprostřed deprese
Jahodová lázeň zázraky nenese
Jahodová lázeň je fajn, mám dojem
Jahodová lázeň doprovázená nečajem
Honeybush

Ponořena v hebounkém pelíšku své duše
Usínám a pláču snad tiše
V roli kata zťala jsem hlavu
Můj krk je však také otevřen davu

Nekonečná touha po klidu a tichu
Dovedla mě k touze po tvém obětí a smíchu
Zůstal jsi sám v prázdném srdci křeč
Sedím tu stejně tak, zkamenělá řeč

Bolístky utiší kdejaká látka
Však už nerozeznám neděli od pátka
Sedím tady s rudou maskou v misce
Mé tělo je hnus, nepatří té dívce

Žblibli a kachna opustili naší zónu
Ani opičák nedokáže přidat na veselém tónu
Slzy neznají uzávěr, stále tečou
Vzpomínky sem…tam se mozkem vlečou

Sedím na zemi netuším co bude dál
Mou vinou se naplnil moment co ses ho tak bál
Přes fakt, že já byla ta co bolestnou zprávu nese
I tak rudá maska doprovází mé truchlivé deprese
Autor Never, 22.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ty city a chápu Tě víc než si myslíš.Je krásná...

23.04.2007 08:21:00 | Azazen

Je tam dost krásných metafor a podobenství, kdo
jiný by to měl pochopit, než smutný klaun, který musí
mít úsměv od ucha k uchu a v srdci pláč...

22.04.2007 23:40:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí