Krása růží

Krása růží

Anotace: vše je zdárné...(starší)

Krása růží

Chcíplá ještěrka mi zdobí záhon růží
Všude kolem se válí spousta nestažených kůží
Z nebe padají omráčení ptáci
Nikdo z nich se do hnízd nevrací

Kolem plotu se tvoří místo věčného odpočinku
Džentlmen na pozdrav lehne, nestačí sundat buřinku
Komáři nechtějí krev sami o život prosí
Ale ten jednoho po druhém kosí

Spousta krásných rán je za nimi
Na slunci netmavnou, stávají se světlými
Růže svou krásou vše k sobě volají
A do náhle smrti jim mávají

V noční košili se sklenkou vody přicházím
Zalévám růže překračuji mrtvoly a odcházím
Spoustu dalších životů růže vybírají
Krásný i neklidný život za nimi zavírají
Autor Never, 23.04.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem rád, že čtu od tebe nové a nové básně, jsou nádherné:).

25.04.2007 10:41:00 | Azazen

krásné, úplně z toho čiší ten smutek...až mě to zamrazilo....a o to ve smutných básních jde....fakt moc povedené dávám 100%

23.04.2007 22:30:00 | Nazgulll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí