Zpověď

Zpověď

Anotace: Noo..tak něják nevím kam to zařadit..podle mě to není nic moc...ale jsem to celá já..prostě Zpověď...Hodnoťte a komentujte prosím...=)

Chtěla bych tě mít zase u sebe
Smát se s tebou
/ i plakat/

Procházet se s tebou u jezera,
Povídat si o všem možným
/ i nemožným/

Vodit se s tebou za ruce,
Mazlit se
/ i milovat se/

Ale už je to všechno pryč
Je to moje vina
/ nebo si to jen namlouvám?/

Sedím na okně
Mám nový kalhoty a mikinu
/hraji si na něco co nejsem/

V ruce flašku vodky
A v puse cígo
/ptám se-nebylo mi tak líp?/

Odpovídám si sama
Bylo mi tak líp
/nebo ne?/

Nevím co mám dělat
Nemůžu bez tebe žít
/ale jo-čas všechno zpraví/

Nebo ne?
Bude všechno zase jako dřív?
/opět si odpovídám sama-nebude/

Možná chci být smutná
Možná ani o štěstí nestojím
/ale jo-kdo by nestál/

Sakra..Co to dělám
Copak chci abyste mě litovali?
/chci?!/

Ne,nechci
Už vím co chci-lásku
/ale tu mi nikdo nemůže dát/
Autor Emily_Strange, 24.04.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: niemante, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ma pravdu.. muže se to stát. a taky se to určitě ještě stane :) ještě není všem dnům konec.

23.12.2007 09:44:00 | niemante

noo..snad joo..díky moc za povzbuzení...

25.04.2007 22:16:00 | Emily_Strange

ale může;-) jen se...drž.

25.04.2007 20:29:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí