Bažina temna

Bažina temna

Anotace: občas by bez nás svět byl krásný...však těžké duše Zem nikdy zcela neopustí....

Bažina temna

Před nějakou dobou mi temno zalilo duši
realitu kolem odmítají vnímat mé uši
odcházím do věčných halucinací
kde moji osobnost dřevorubci kácí

do bažin mě ponořila sladká kulička
na dně spánku dřímají krokodýlí vajíčka
za bolest co jsem nejbližším způsobila
mnou krokodýlí maminka malé nakrmila

mým odchodem začaly krásné kytky růst
mou smrtí skončil krutý půst
na zemi se rozléhá radost, smích
už k bezstarostnosti nepotřebují líh

jediné temné místo zůstala bažina
aby nás nikdo nenašel, je ztracena
v agonii se zde zmítá mé nitro
navštěvuje nás pouze staré dobré jitro
Autor Never, 24.04.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé nitro v agonii se zmýtá ale neprohráváš, jsi silná jako zlo na světě.Je to krásně napsané.

25.04.2007 10:47:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí