Místo věna pampelišky mám...

Místo věna pampelišky mám...

Anotace: Chytila jsem inspiraci od Severky... Omlouvám se, jestli jsem jí tímhle vzala nějaký nápad... Není to úmyslně... Jinak je to pocitovka...

Sbírka: Kapitoly v lásce už dávno uzavřené

Snad žádný princ nemá sociální cítění,
co na to říct? Že časy se nemění...
A jediný poklad, který mu dát mohu,
jsou květy z jabloně, hrušně a hlohu,
snad aspoň zavoní.

A pár pampeliškových žluťásků hravých,
co lehko každý rozezná od mincí - pravých,
a jako nádavek relikvii mého vlasu,
který vypadl mi při zápasu
s kartáčem.

Pár úsměvů, co pozlatí tvůj den,
potom zase odletí snít svůj sen
o princi, který má pro lásku cítění,
který zachytí zoufalé zvonění
pampelišek...
Autor prostějanek, 26.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, taky mívám v hlavě zvonění, jen jestli si to
nepletu s bolením hlavy. Taky nic příjemnýho, nejlépe
to pořádně zaspat.

04.05.2007 14:55:00 | jehlaspichlas

Ta je prostě úžasná.

28.04.2007 16:00:00 | lidus

nejsou to smutny pocitovky... takhle podle me ma vypadat... presne vystihovat naladu cloveka... a tahle je skvela...

27.04.2007 21:09:00 | qpal

Moc pěkně napsaná.

27.04.2007 19:25:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí