Vyznání

Vyznání

Anotace: Když se ztratí jediný člověk, který vás měl rád.

Miláčku, už jsem ti zase o kus blíže.
Jsem s tebou – tam, kde v řadě stojí kříže.
Ležím tam s kytkami, které jsi mi věnoval,
vzpomínám na dobu, kdy jsi mě miloval,
kdy jsi můj život učinil tak neuvěřitelně zlým...
a se štěstím v duši u tebe teď tiše a klidně spím.
Hlasy těch květin zřetelně slyším vzápětí.
Povídají, že mám naději zbavit se toho prokletí,
které mě pronásleduje od trpkého začátku
až dosud... Teď už je všechno v pořádku.
Miluji tě a umírám pro tvoje city,
i pro ten svůj – zbabělý a skrytý.
Tohle je moje vyznání... pozdě, ale přece.
Jsou to ty květiny, plovoucí v uplakané řece,
kvetoucí znovu vedle nás obou,
ty, které mě provázely nejtěžší dobou,
kdy jsi mě políbil a beze slov opustil navždy.
Tak jak by to udělal před tebou každý.
Ale ty jsi byl jiný - měl jsi velký soucit a mě jsi měl rád.
Chtěla jsem od tvých kytek vědět, proč se to muselo stát,
proč jsi mě tu nechal o samotě a smutnění,
proč sis myslel, že už se mezi námi nic nezmění.
A odpověď mi jejich ostré trny daly,
když se mi hluboko do zaslzených dlaní zařezaly.
Slzy i krev se pokojně spojily v jednom potůčku,
a já vyšla k tobě svobodná, krůček po krůčku.
Lituji, že ti to líčím tak krutě,
ale jsem tady s tebou a miluju tě.
Autor Ariella13, 30.04.2007
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moooc hezký. Ta romantika viď? Ale seš fakt dobrá. ;-)

06.07.2007 10:54:00 | Vitae

Na světě není jen jeden kluk a jedna holka. Co takhle
to rozumně nějak střídat? dokud nenajdeš toho pravého?

11.06.2007 21:22:00 | jehlaspichlas

wau, tak tohle je hodně hezký...strašně skvěle si použila slova na konci každýho verše...a uplně skvěle to do sebe zapadá...a ten děj..no nádhera ;)

30.04.2007 12:53:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí