"Neviditelná"

"Neviditelná"

Anotace: ...za průhlednou stěnou...

V prázdné místnosti
uprostřed náměstí
stojím a povrchem celého těla
dotýkám se průhledného plexiskla.

Rozklepaná bříška prstů
vyčerpaně tlačí na pevnou hmotu
a chvílemi až témeř do posledního detailu
obtahují obrysy zrychlených pohybů
těch zvláštních stvoření,
jejíž výrazy jen potvrzují
existenci jedinečného druhu.
Ocitla jsem se v neznámém prostoru,
prostoru mezi životem a smrtí...

Na přání měsíčního svitu
Nikdo mne vidět nesmí...

...

A taky že nevidí...
Autor Black.Giraffe, 30.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí