Ale proč?

Ale proč?

Anotace: love, sorrow, cry, hate,....a co dál?

love,
sorrow,
cry,
hate,

Láska
Takhle to vždycky začíná,
láska ta nechtěná,
miluji tě,
takhle ti to povídá,
ale nikdy se nezajímá??...

Smutek
Říkáš si dnes naposled budu smutná,
zítra přijede a ono se to podá,
už se nebudeme hádat,
a naivita rázem stoupá...

Pláč
Pláčeš, protože s tebou už nechce být,
našel si jinou holku s kterou chce dál snít,
tak přece naplakej
oni za to nestojej....

Nenávist
Máš na něj zlost
protože on řekl dost
a šel si za jinou,
za tou jeho potvorou,

Co bude dál?
když byla láska,
slepá jak přes oči páska,
když byl smutek,
což na to, když už utek,
když byl pláč,
ten ale přestal, nač??
když byla nenávist,
byla vůbec??

Co bude pak?
co tentokrát?
Shade?Solited?new love?tears?

Pořád na něj čekáš!!ale proč?
Autor Mispul, 01.05.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí