Ketty

Ketty

Anotace: ...

Opustil mě věrný přítel,
již podruhé v životě;
bolest, žal a smutné písně
kolují teď v nicotě.

Byla jsi vždy na blízku,
i když už jsi neviděla;
volal jsem tě, Ketty ke mě,
ty jsi ani neslyšela.

Po tvé dlouhé nemoci,
víc nebylo ti pomoci;
steskem po mě odešla jsi,
na onen svět v půlnoci.

Tak se loučím touto básní,
já jsem tě měl velmi rád;
s kyticí se nyní skláním,
byl jsi prostě kamarád.
Autor Robert Thomas, 01.05.2007
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Maura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

01.05.2007 20:36:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí