FUJ

FUJ

Anotace: nebylo mi do smíchu včera... zase nic moc, já vím...

Beze slova
jsem zvidhl ruce nad hlavu
aby mne mohly spokojeně ukamenovat
svými slovy
pečlivě okopírovanými
urážkami z podtácků

S hlavou čistou
polykám vlastní krev
nikdy mi nepřišla sladší

Hořce chutná
co jsem si navařil
je to spálený až hanba

Vyhodit to radši?
Ani nápad!

Zapomněl jsem přidat štěrk
z odřených kolen
poslední zlatou památku
na moji kolozubou babičku
a vaše sliny

Jen tahejte kloudně
a z paty
ať to má grády!

A na hladinu talíře
ještě špetku vašich slz
Že nemáte?
Nevadí
Udělám si sám

Pak už mě nerušte
u poslední večeře
spálené
ale mojí

Recept je výrobním tajemstvím
i když mi ho předkládáte každým dnem
se spoustou nových přísad

Fuj!
Autor journeyman, 03.05.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šterk z odřených kolen.až mě zabolelo...

15.05.2007 21:10:00 | Lisa Kloboučková

to je báječně napsaný líčení! používáš tolik smyslů a jak! nápaditě! nadchla, vážně mě nadchla, myslím, že lepší jsem od tebe nečetla.

06.05.2007 17:43:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí