Jak tichý uragán

Jak tichý uragán

Anotace: Nevím, co napsat.Můžete si ji vyložit,jak chcete.Mě se teda moc nelíbí. TO, když slunceční paprsky pohasínají, když to ,co v člověku létá, je přikováno.Tot z křídel, která chtějí létat ale momentálně nemohou, jen na chvíli nemohou.snad jen chvíli.

Sbírka: Krajíc života

Jak tichý uragán
boříš hradby starých umění
a vláčíš mé touhy temnotami,
kde se květ v trny promění
a jak tichý uragán
v těch temnotách
v osamění a pláči necháváš mne
bloudit kruhem
pro kouzelný prach,
co Slunci navrátí tě.
Jak tichý uragán
zmatený ve svém toulání
neznáš můj tichý žal.
jen hraješ si s peřím,
co smutek zavál
do tvých dlouhých vlasů.
Tvůj déšť zpíval
a já v němém úžasu
duhu na nebi sledovala
a ty jak tichý uragán,
ktrého já tak milovala
a všeho pro něj se vzdala,
všechny ty krásy
v čase pozdního svítání
svým vláním zatratil jsi.
Autor Káňátko, 03.05.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí